PENSIÓN BAJAMAR
Ladrido s/n
Ortigueira
A Coruña 15339
bajamarladrido@gmail.com
981 408 063

TORRADAS DE CREMA DE ROQUEFORT E TOMATES CHERRY

Propoñemos unha crema de fácil elaboración que pode constituír un recurso básico e fácilmente aplicable a outras elaboracións e combinacións de diferentes ingredientes, mesmo como salsa para bocatas e/ou sándwiches de diferentes tipos.
Necesitaremos para unhas 15 torradas pequenas, ademais do pan torrado.

Para a crema.
100 gr. de crema de queixo.
50 gr. de queixo roquefort.
Media cebola pequena ou 4 brotes de ceboliño.

8 tomates tipo cherry.
Sal fino.

É tan fácil como picar a cebola en pedaciños cadrados moi pequenos e mesturar nunha cunca pequena todos os ingredientes. Se se quere, e para que a cebola non amargue tanto cómpre deixala repousar en auga fría durante uns 10 minutos. Pódese substituír a cebola polo ceboliño tamén picado.
Cubrimos a torrada coa crema e decoramos con medio tomate e unhas areas de sal.

Un aperitivo moi rico que nos quita de máis dun apuro.

No hay comentarios:

Publicar un comentario