PENSIÓN BAJAMAR
Ladrido s/n
Ortigueira
A Coruña 15339
bajamarladrido@gmail.com
981 408 063

CARPACCIO DE ATÚN OU ATÚN PARA COMER EN CRU

Nunca un carpaccio de peixe ou carne me tiña feito disfrutar coa comida.
Supoño que case todo ten o seu periodo de aprendizaxe, o mesmo cá cervexa, o wiski ou un cigarro.
A primeira vez que tomei un grolo de JB, pasoume como a cadela da miña veciña, que encolleu o rabo e fuxiu asustada ao probar o viño tinto.
Algo similar sucede co peixe cru se non es xaponés e non te afán de cativo.
Así feito, o bonito chega a adaptarse á túa cultura gustativa, cunha salsa de soia, un pouco de aceite, e wasabi, se se quere.

Acáenlle moi ben unhas folliñas de rúcula silvestre por enriba, que collemos aquí na nosa horta. 

Dank u, Koby

2 comentarios:

Carmen Cierto dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Carmen Cierto dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.

Publicar un comentario